TERMENI SI CONDITII


TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin accesarea site-ului www.expertagro.ro sau prin orice altfel de accesare a continutului website-ului, sunteti obligat sa respectati termenii si conditiile de mai jos. SC Expert Agribusiness SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, atunci nu ar trebui sa utilizati acest site.

OBLIGATIILE DVS. DE INREGISTRARE

In utilizarea serviciului de inregistrare, dvs. trebuie sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs., daca aceste informatii se vor schimba in timp, aveti obligatia de a actualiza aceste informatii. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dvs., ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nicio notificare prealabila.
Expert Agribusiness SRL  nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii comenzii vor fi suportate de client.

SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Datele personale care sunt furnizate de dvs. sunt folosite pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora. Confirmarea se va face telefonic, prin e-mail sau SMS. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. SC Expert Agribusiness SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Expert Agribusiness.

INREGISTRAREA CA MEMBRU. PAROLA

In momentul inregistrarii ca si membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (care va fi adresa dvs. de e-mail) si o parola. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de aceasta parola, de aceea va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola (SC Expert Agribusiness SRL nu va va cere niciodata sa va dezvaluiti parola. In cazul in care observati ca cineva va utilizeaza contul va rugam sa ne comunicati de urgenta printr-un e-mail. Puteti in orice moment sa cereti stergerea contului dvs. In acest caz vom sterge toate datele dvs. personale si datele de autentificare.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-lui www.expertagro.ro – imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – precum si alte materiale trimise dvs. prin intermediul e-mail-ului sau furnizate dvs. prin orice alta metoda, sunt proprietate SC Expert Agribusiness SRL si a furnizorilor sai, fiind aparate de legea pentru protectie drepturilor de autor. Folosirea continutului fara a tine cont de reglementarile din sectiunea de mai jos – Utilizarea continutului – atrage dupa sine pedepse conform legilor in vigoare.

UTILIZAREA CONTINUTULUI

Puteti utiliza, copia si chiar printa continutul www.expertagro.ro doar pentru utilizarea dvs. personala, lipsita de orice intentie de comercializare. Cu exceptia celor de mai sus, continutul www.expertagro.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Cererile de utilizare a continutului www.expertagro.ro in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de e-mail: office@expertagro.ro

DESCRIEREA PRODUSELOR

SC Expert Agribusiness SRL declara pe propria raspundere ca produsele pe care le vinde sunt produse originale. Produsele originale sunt oferite intocmai dupa cum sunt prezentate si oferite de producatorul lor, in limita stocului disponibil. Nu se poate garanta disponibilitatea in stoc in orice moment a tuturor produselor prezentate. SC Expert Agribusiness SRL va informa consumatorul despre indisponibilitatea produselor; orice sume platite de orice cumparator in avans – fara a fi primit o confirmare a comenzii – vor fi rambursate, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 7 zile, in cazul in care nu se poate onora comanda confirmata.
Cu acordul consumatorului, SC Expert Agribusiness SRL poate livra un produs similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial, in cazul indisponibilitatii produsului comandat. In caz contrar, se va recurge la rambursarea de catre SC Expert Agribusiness SRL a sumei platite de catre consumator in termen de maxim 7 zile.
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, fara ca sa creeze obligatii contractuale, produsele livrate pot diferi usor de imagini in ceea ce priveste ambalșajul, culoarea, aspectul general, particular, etc.
Descrierile produselor prezentate in magazinul nostru sunt aceleasi cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci in parte. Acestea corespundeau realitatii in momentul introducerii lor in web site. SC Expert Agribusiness SRL nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau modificari aparute.
Valoarea maxima a obligatiilor ale SC Expert Agribusiness SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la acest client.
SC Expert Agribusiness SRL isi rezerva dreptul de a modifica si/sau actualiza in orice moment intreg continutul acestui site fara o notificare prealabila.

FRAUDA

Orice tentativa de accesare a datelor unui alt utilizator sau de a modifica datele de pe site-ul www.expertagro.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.expertagro.ro va fi considerat tentativa de fraudare si va face obiectul unei plangeri la organele Statului Roman, impotriva celor care au incercat acest lucru.