LIVRAREA PRODUSELOR


TERMENE DE LIVRARE

Livrarea se face in termen de 1-3 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii, pentru produsele aflate in stoc. Pentru produsele cu stoc epuizat va rugam sa ne contactati telefonic pentru detalii la 0745-201-218. O comanda depusa vineri dimineata se va livra incepand cu urmatoarea saptamana.

Comanda minima este de 50 ron. Pentru comenzile ce depasesc 400 ron transportul este gratuit.

Costul de livrare este de 10 lei/colet pentru colete de pana in 1 kg. Pentru coletele ce depasesc aceasta greutate se adauga un tarif suplimentar de 0.7 lei/kg. Se livreaza oriunde in tara, in reteaua Urgent Curier: https://www.urgent-curier.ro/pdfretea.aspx , pentru alte zone se aplica o taxa de 0.8 lei/km, doar dus de la cel mai apropiat depozit. Costurile afisate nu contin TVA.

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG nr. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Se recomanda utilizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor. Produsul trebuie sa nu fie deteriorat, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

SC Expert Agribusiness SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.