BLOG

AGRIPLANTA 2019

Multumesc tuturor oamenilor acestia frumosi si inimosi, cu care formam o echipa ca o familie in care munca inseamna sinceritate, incredere, pasiune, daruire, corectitudine, devotament, intelegere, prietenie!

Cei tineri vin cu voiosia si ambitia de a se perfeciona, cei maturi completeaza echipa cu experienta, rabdarea si pasiunea. Asa facem din fiecare zi de munca, din fiecare eveniment, o experienta, o intrecere cu greul si la final, o reusita!

Vrem sa cladim caramida cu caramida si sa facem din acest drum pe care ni l-am ales, chiar daca nu este usor, un drum al iubirii si al atentiei totale pentru oameni, pentru pamant – care este viu si ne sustine – pentru cercetarea romaneasca, pentru tot ce inseamna Romania!
Cu toate aceste sentimente in inima, oboseala nu isi mai gaseste loc iar bucuria este si mai mare cand o impartim cu ceilalti.


MULTUMESC tuturor colaboratorilor fermieri, tuturor celor care lucreaza pamantul cu daruire, ne dorim sa va avem alaturi in continuare pentru ca fara domniile voastre sigur nu reusim.

Sa ne fie tuturor viata plina de Viata, cu inima plina de dragoste si speranta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *