Regulament

Expert Agribusiness

REGULAMENTUL OFICIAL

al €Clubului EXPERTULUI€

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL OFICIAL

Organizatorul €Clubului EXPERTULUI este S.C. EXPERT AGRIBUSINESS S.R.L., cu sediul social in jud. Calarasi, orasul Fundulea, Str. Nicolae Titulescu nr.1, bl. 3, sc. B, et. 1, ap. 3, punct de lucru: Str. 22 Decembrie, nr. 101, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr. J51/394/2010, avand codul unic de inregistrare RO27591154.

Activitatea clubului se va desfasura conform prevederilor prezentului Regulament Oficial, acesta fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii activitatilor din cadrul clubului . Astfel de modificari vor fi facute publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

Desfasurarea activitatii din cadrul acestui club este individuala, unica si nu poate fi asociata cu alte oferte, promotii sau cu termenii si conditiile prevazute in alte contracte curente.

2. ARIA DE DESFASURARE

Activitatea clubului este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

3. PRODUSELE PARTICIPANTE

Produsele participante in cadrul acestui club sunt toate produsele comercializate de catre firma S.C. Expert Agribusiness S.R.L.: seminte, ingrasaminte, insecticide, tratamente samanta, erbicide, fungicide.

4. PERIOADA DE DESFASURARE

Activitatea clubului va incepe din Ianuarie 2012 si se va incheia in momentul in care societatea va decide acest lucru. S.C. Expert Agribusiness S.R.L. este obligata ca in cazul in care activitatea clubului inceteaza sa anunte oficial partenerii, atat prin intermediul  site-ului, cat si personal.

5. DREPTUL DE PARTICIPARE SI MODUL DE INSCRIERE

La aceasta Campanie au dreptul sa se inscrie numai Fermierii care au primit scrisorile si cardul de membru prin posta, si care achizitioneaza produsele prin intermediul firmei de distributie S.C. Expert Agribusiness S.R.L..

Dreptul de participare apartine exclusiv Societatii inscrise pe cardul de membru. Inscrierea in aceast club se va face automat in momentul plasarii comenzii.

Inscrierea in aceasta campanie inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la toate prevederile, termenii si conditiile prezentului regulament. Fiecare Participant accepta ca datele sale sa fie procesate pe toata durata activitatii clubului. Datele vor fi confidentiale si nu vor fi transmise in afara grupului S.C. Expert Agribusiness S.R.L.

6. ACORDAREA BONIFICATIILOR

Bonificatiile sunt acordate de catre organizator, care are obligatia de a anunta in prealabil valoarea si continutul acestora.

7. MECANISMUL DE DESFASURARE A ACTIVITATII CLUBULUI

Pentru a putea devenii membru in cadrul clubului, fermierii care au primit scrisorile si cardurile de membrii prin posta trebuie sa achizitioneze produsele prin intermediul firmei de distribuitie SC Expert Agriusiness SRL.

Fermierii care doresc sa devina membrii ai clubului sunt obligati sa pastreze cardurile de membrii primite prin posta si sa comunice codul unic in momentul efectuarii comenzii pentru a putea beneficia de bonificatiile oferite.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la INFO EXPERT: 0741.168.057, (L -€“ V, 09:00 – 16:00).